Pomoč na daljavo - TeamViewer

Ste se lotili izdelava spletne strani in potrebujete pomoč? Imate kakšno drugo težavo? Potem je idealna rešitev za vas programček TeamViewer!

TeamViewer je program, ki omogoča oddaljen dostop do računalnika. To pomeni, da se lahko SPLETNI MOJSTER poveže do vašega računalnika, kar iz svoje pisarne (pogoj je le, da imate delujočo internetno povezavo). Program deluje tako, da si ga morate najprej namestiti na svoj računalnik in ko se vanj prijavite, dobite kodo (ID) in geslo (Password) za dostop. Če pridobljeno kodo in geslo posredujete komu drugemu, mu s tem omogočite dostop do svojega računalnika.

 

Prednost

Ker SPLETNEMU MOJSTRU ni potrebno priti do vaše lokacije, prihranite na potnih stroških in tudi odzivnost je hitrejša. Potrebno je le nekaj klikov in že smo povezani na vaš računalnik in lahko pričnemo z delom. Cenik svetovanja » 

Varnost

V vaš računalnik ne more vstopiti noben drug razen nas in še to le, če ste vi navzoči za računalnikom, saj je potrebno zagnati program na vaš računalnik in pridobiti ID in geslo. Ko se iz programa odjavimo, se sami ponovno povezati ne moremo.

Storitve

Preko oddaljene pomoči lahko opravimo naslednje storitve: namestimo programsko opremo, gonilnike (če je naprava že priključena na računalnik), certifikate (za e-banko, e-davke ...), pomagamo pri izdelavi spletne strani ...

 

Kaj morate storiti, da se lahko povežemo v vaš računalnik?

  • Najprej nas kontaktirajte na e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • Sporočite nam za kakšno težavo gre in glede na povpraševanje vam bomo povedali ali je možno težavo rešiti preko oddaljene pomoči in posredovali okviren predračun. 
  • V primeru, da je problem možno rešiti preko programa TeamViewer, vam bomo posredovali navodila (vidite jih pa lahko tudi spodaj) kako le tega namestite. V primeru, če bi se pojavile kakršne koli težave pri namestitvi, vas bomo preko telefona vodili skozi celoten postopek namestitve. 
  • Ko je programček prenesen na vaš računalnik, ga odprete in nam posredujete svoj ID in geslo, katerega vpišemo v svoj obrazec za povezavo z vami. 
  • Povezava med vašim in našim računalnikom se vzpostavi in že lahko pričnemo z delom. Na ekranu lahko spremljate naše delo. 
  • Po končanem delu se odjavimo iz vašega računalnika in program se onemogoči. Po odjavi se več ni možno povezavi vanj z isto ID številko in istim geslom. Če bi se ponovno želeli povezati z vašim računalnikom, bi znova morali zagnati programčev TeamViewer nam posredovati novo ID številko in geslo, saj vedno ko zaženete program dobite novo ID številko in novo geslo

 

Kako pridobite ID in geslo za uporabo programa TeamViewer?

1. Odprete spletno stran www.teamviewer.com ter kliknete na povezavo za prenos programa na vaš računalnik "Download TeamViewer"! 

2. Na vašem namizju se prikaže ikona TeamViewer. Za zagon programa jo kliknete. Nato se odpre novo okno, kjer izberete možnost "Zaženi".

3. Označite opcije, kot je razvidno iz fotografije in izberite "Accept - finish" za dokončanje namestitve...

4. Odpre se vam program TeamViewer, kjer imate določen svoj ID in geslo. Ta dva podatka posredujete SPLETNEMU MOJSTRU.

 

Zahtevaj ponudbo
Potrebujete pomoč, vendar se nimate časa voziti do računalniškega servisa? Čim prej nam pošljite neobvezujoče povpraševanje na e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in prihranite svoj čas in denar! Cenik svetovanja najdete na naslednji povezavi ... Cenik svetovanja » 
Zahtevaj ponudbo

Top